Openbare besturen

Uw gemeente opwaarderen met beplanting en openbaar groen?

Op zoek naar specifieke planten om uw dorp of stad groener, gezelliger of levendiger te maken? Calle-Plant is de juiste partner voor uw beplanting en openbaar groen. Al 5 generaties lang bieden wij een compleet en hoogkwalitatief gamma aan planten voor particulieren, boomkwekerijen en professionals in openbare groenaanleg en tuinaanleg.

jackys favorite op rondpunt

Een groene
openbare ruimte
voor iedereen

Zodra er een aanbesteding is voor de opwaardering van een gezellig dorp of een bruisende stad, heeft de gemeente nood aan een duurzame leverancier van beplanting en openbaar groen. Dankzij onze uitgebreide productkennis en assortiment aan fruitbomen en sierplanten schakelen heel wat gemeentes onze professionele hulp in. Zijn er plannen om een rondpunt aan te leggen met sierbomen, coniferen of bodembedekkers? Of mag de laan opgefleurd worden met een stel frisgroene bomen? Komt er een haag in speciale snoeivorm ter ere van een evenement op het dorpsplein? Wij nemen uw project ter harte.

Laat
uw dorp of stad
tot bloei komen

Openbare groenvoorziening: een oase van rust

Openbare diensten rekenen op onze expertise om een oase van rust te creëren voor de bevolking. Hier brengen we quality time naar een hoger niveau. Ontspanning 2.0. Want in tijden waar onthaasten bijna een opgave wordt, willen we met plezier een steentje bijdragen. Iedere dag staan we nog versteld hoe een paar bloeiende planten een gehucht kunnen opluisteren. De kleinste rozenstruik roept al een totaal andere sfeer op. Kortom, beplanting en openbaar groen brengen bewoners meteen in de juiste stemming.

De wonderen van openbare beplanting

Het leven buiten heeft iets bijzonders. De natuur verdient onze bewondering. Als we het leven van uw bewoners aangenamer kunnen maken met beplanting en openbaar groen, zoals bessenstruiken, sierheesters of azalea’s, dan worden we daar zelf ook vrolijk van. Bent u op zoek naar een specifieke beplanting voor uw openbare groenvoorziening? En vindt u die niet meteen in ons assortiment? Dan zoeken we mee. Neem gerust ook een kijkje op onze webshop om ons gamma te verkennen.

INTERESSE?

Beplanting voor openbaar groen nodig?

Vraag een prijsofferte