Over Ons

Calle-Plant, uw eerlijke boomkwekerij in Wetteren

Liefde voor het vak. Daar draait het om in onze boeiende en bloeiende branche. En daar zijn wij als familiebedrijf het mooiste voorbeeld van. Ondertussen al 5 generaties lang. Als gespecialiseerde boomkwekerij in Wetteren zetten we ons steeds in om soortechte fruitbomen en sierplanten te kweken. Met de grootste zorg, precisie en passie.

Het verhaal
van de appel
en de boom

De appel valt niet ver van de boom, zeggen ze. En dat is ook bij onze boomkwekerij in Wetteren het geval. Onze diepgewortelde kennis geven we door van generatie op generatie. Hierdoor kunnen we onze kwaliteit blijven garanderen én verbeteren. Doordat onze vier productiebedrijven diverse grondsoorten bezitten (zand, leemzand en leem) kunnen we quasi álle gewassen kweken.

Het milieu
is onze eerste zorg,
want daarin groeien onze planten.

Gezond groen voor elke natuurliefhebber

Of het nu gaat om beplanting voor particulieren, openbare diensten, tuinaannemers of boomkwekerijen: het resultaat telt. En als ervaren boomkwekerij in Wetteren stropen we hiervoor graag onze mouwen op. Via onze handige en gebruiksvriendelijke webshop kunt u de gewenste fruitbomen en sierplanten online kopen. Eenvoudig en snel!

Onze kennis blijft groeien

Als vernieuwende boomkwekerij in Wetteren blijven we graag op de hoogte van de laatste nieuwe trends en plantensoorten op de markt. Alleen op die manier kunnen we perfect beantwoorden aan de verwachtingen en eisen van onze klanten. Die focus op innovatie en duurzaamheid blijkt ook uit onze patenten, certificaten en lidmaatschappen.

Enkele verrassende weetjes over Calle-Plant

Calle-Plant is geen planten- en tuincentrum, maar een boomkwekerij waar u rechtstreeks kunt kopen. Verser kan niet! U vindt ons ook regelmatig terug op beurzen en events, waarbij de tuin centraal staat.

Soortechte bomen en planten online bestellen?