Particulieren

Bomen en planten online kopen, eenvoudig én snel

Een fantastisch tuinproject in gedachten? Graag uw tuin nieuw leven inblazen met betoverende kleurschakeringen? Surf naar de webshop van Calle-Plant om uw favoriete bomen en planten online te kopen.

Zodra we weten wat u precies verlangt, gaan we op een nauwkeurige manier te werk. We laten er geen gras over groeien. We halen met de grootste zorg uw favoriete boom of plant uit zijn productieomgeving om hem een nieuwe thuis te geven.

Heeft u uw order besteld op woensdag vóór 16u? Dan kunt u het zaterdagvoormiddag al komen afhalen in onze boomkwekerij in Wetteren of Lochristi. We zetten alles netjes klaar in ons afhaalpunt en wachten op uw komst. Wedden dat u meteen enthousiast zult zijn?

Heeft u uw fruitbomen of sierplanten opgehaald en alles mooi geplant? Dan wordt het genieten! Bij boomkwekerij Calle-Plant kunt u zeker zijn van een subliem resultaat waar u elke dag opnieuw de vruchten van plukt.

Hét adres
voor elke bomen-
en plantenliefhebber

Al 5 generaties lang gaan we prat op de kwaliteit van onze gewassen. We gaan elke keer tot het uiterste om u fruitplanten en sierplanten aan te bieden die beantwoorden aan uw wensen. Omdat het resultaat telt. Graag uw bomen en planten online kopen? Via onze webshop geeft u eenvoudig uw bestelling door en met een simpele klik komt uw order bij ons terecht. Klaar is kees!

Calle-Plant,
synoniem voor kwaliteit
en soortechtheid

Alles wat u moet weten over onze fruitbomen en sierplanten

Elke fruitboom en sierplant vraagt om een andere verzorging. Mogelijks heeft u daar nog wat vragen over nadat u bomen en planten bij ons besteld heeft. Weet u niet goed hoe te snoeien? Is er slechte bestuiving? Groeien er nog geen vruchten aan uw boom? In onze fruitbomen handleiding en op onze FAQ-pagina vindt u alvast heel wat informatie. Toch liever advies op maat of een prangende vraag voor ons? Onze gepassioneerde medewerkers helpen u met raad en daad en bouwen graag een langetermijnrelatie met u uit.

Hoogkwalitatieve planten voor uw tuin

We voeren onze ambacht uit met enorm veel liefde en respect voor de natuur. We zien er dan ook op toe dat onze fruitbomen en sierplanten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. We nemen onder andere volgende milieubewuste maatregelen:

  • Inzaaien van de geschikte groenbemesters i.p.v. chemische bodemontsmetting.
  • Mechanische onkruidbestrijding, vroeger met paard en nu met moderne schoffelmachines.
  • Gebruik van natuurlijke parasieten en minimaal gebruik van fungiciden en insecticiden.
  • Aangepaste plantafstand en doordachte sortimentkeuze.

INTERESSE?

Soortechte bomen en planten online kopen?

Bekijk onze webshop