Tuinaannemers

Calle-Plant, uw ervaren leverancier van bomen en planten

Bent u op zoek naar specifieke fruitbomen of sierplanten voor uw project? Bij Calle-Plant zijn alle groenprofessionals aan het juiste adres, van tuinaanleggers over boomkwekerijen tot openbare besturen. Als professionele leverancier van bomen en planten hebben wij dé perfecte plant voor elke vraag.

Iedere tuin
aanleggen en opfrissen
mét resultaat

Als tuinaanlegger krijgt u geregeld de vraag om bepaalde planten te vervangen bij uw klanten. Misschien bent u op zoek naar de perfecte waterplant voor zwemvijvers of de geschikte klimplant voor verticaal groen. Of u ontvangt een heel concreet tuinplan van een architect. En dan komt het er natuurlijk op aan om de juiste gewassen te vinden én die in de juiste aantallen te bestellen.

Wilt u zeker zijn van een subliem resultaat, dan is Calle-Plant uw ideale leverancier van bomen en planten. Wij stappen met plezier mee in uw verhaal. Ruim 125 jaar kweken we fruitbomen en sierplanten met de grootste zorg, precisie en passie waardoor we steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen. U kunt uw bestelling zelfs heel gemakkelijk en snel doorgeven via onze webshop.

Een kleurrijke en gezonde beplanting

Op zoek naar de ideale bewaarappel, een haag van leifruit of een kleurrijke rozenstruik? Stap voor stap dokteren we voor u het ideale scenario uit. Eerst luisteren we naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens checken we of de plannen haalbaar zijn. Zo spelen factoren als ruimte, schaduw en bodemtype een belangrijke rol. Als ervaren leverancier van bomen en planten beseffen we dat maar al te goed.

Past een plant niet in het plaatje? Dan stellen we een waardig alternatief voor. Hebben we een bepaalde plant niet in ons assortiment? Dan zoeken we die bij collega’s. Zo bent u zeker dat het een prachtige creatie wordt, met de meest waanzinnige kleuren.

INTERESSE?

Samenwerken met een leverancier van bomen en planten?

Vraag een prijsofferte